Tellus barnehage

Telefon: 98 65 72 07


Tellus på Gulskogen ligger tett inntil elva med alle dens spennende utfordringer. Her kan vi se vannet fryse til is når det blir kaldt nok, se på båtliv og høre vannets lystige klukking. Rett i nærheten ligger også Gulskogen gård med mange ulike fuglearter og med et særdeles praktfullt parkanlegg. I tillegg har Strømsgodset sitt klubbhus vegg i vegg med flotte kunstgressbaner og gressbaner som står til disposisjon når de ikke bruker dem selv. Her kan vi både gå på ski og skøyter om vinteren og de kan brukes til ballspill og annen lek om sommeren. Jernbanestasjonen ligger i gangavstand, noe som kan forenkle pendling til Oslo.

Team Melkeveien

Telefon Stjerne: 468 60 550
Telefon Regnbuen: 902 80 249

Melkeveien består av 29 plasser for barn i alderen 0-3 år, med 9 ansatte fordelt på 8 stillinger.  Vi er 4 pedagoger og 5 assistenter.  Melkeveien er delt inn i to baser: Regnbuen hvor 1-åringene er sammen og Stjerne hvor 2-åringene er sammen. 
Vi på melkeveien jobber mye i små grupper med pedagogiske tilrettelagte aktiviteter. Vi er opptatt av barns medvirkning og har toddlerleken i fokus.

Team Pegasus

Telefon Måne: 468 42 875
Telefon Sol: 969 46 177

Pegasus består av 42 plasser for barn i alderen 3-6år og 3 pedagoger og 5 assistenter. I tillegg er det ansatt en støttepedagog og en støtteassistent.

Pegasus er delt inn i to baser: Sol og Måne. Vi legger vekt på morsomme og lærerike aktiviteter, mye kreativ lek og vi har egen førskolegruppe.